Cautare

17084 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (4.20 secunde)
Nu toate judetele au participat insa la aceste proteste, in Satu Mare sau Valcea sindicalistii au renuntat la greva. "Dorim alinierea salariilor tuturor functionarilor publici.
Innes Radu, reprezentanta ADR N-V, ne-a comunicat ca "Parcul balnear in Regiunea Nord-Vest, locatiile Tasnad, Beltiug, Marghita" este finantat in cadrul programului PHARE 2006, iar beneficiarii sunt Consiliul Judetean Satu Mare, Consiliul Judetean Bihor si consiliile locale ale celor trei localitati implicate.
Potrivit lui Borbely, este vorba de castelul Karolyi din Ardud (Satu Mare), proiectul de reabilitare a acestuia avand o valoare de sase milioane de euro.
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
Livrarile de gaze din Rusia spre Romania au fost oprite, marti dimineata, prin statia Isaccea 2, astfel ca importurile din aceasta tara sunt asigurate intr-o cantitate mult diminuata, prin punctul de la Mediesul Aurit (judetul Satu Mare).
Fabian detine participatii la 11 proiecte imobiliare in Romania, respectiv cladirile de birouri Cascades, Cubic Centre, Baneasa Business Centre si Banu Antonache, Evocentre, Lakeview, Romana, toate din Bucuresti, ansamblul rezidential New Town din Capitala, precum si complexuri de locuinte la Timisoara, Oradea si Satu-Mare.
Surse din piata spun ca ar fi vorba despre dealerii din Iasi, Sibiu, Satu-Mare si din alte orase. Totusi, de ce au plecat unii dealeri cand toata lumea vrea sa lucreze pentru noul producator auto din Romania?
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Acest drum va continua spre judetele Maramures si Satu Mare, urmand sa aiba doua iesiri la granita Romaniei, la Petea si la Halmeu, avand o lungime de 321 de km.
A fost un semnal de alarma, si ultimul rezultat al Stelei care a batut pe Satu Mare este un semnal de alarma, deci este o echipa imprevizibila cu multi copii, tineri si daca ii lasam sa joace va fi destul de greu.
Sportivul Vasile Roatis, cel mai cunoscut tritalonist roman, decedat luni seara, in Bucuresi, la doar 46 de ani, a fost inmormantat vineri, in orasul sau natal, Satu Mare.
Dunarea a obtinut 10 victorii la rand, trecand succesiv de CS Balotesti (acasa), CS Afumati si Sportul Snagov (ambele in deplasare), Olimpia Satu Mare (acasa), UTA Arad (deplasare), Pandurii Targu Jiu (acasa), ASU Poli (deplasare), Stiinta Miroslava (acasa), Foresta Suceava (deplasare) si Luceafarul Oradea (acasa).
Echipamentele video sunt folosite de paramedici pe ambulantele SMURD de tip B2 (ambulante cu echipaj format doar cu paramedici), din judetele Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Vrancea, Vaslui si in orasul Bucuresti.
25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - d. 18 mai 1991, Bucuresti). A publicat in scurta ei viata (40 de ani) 6 carti de proza.
25 iulie 1950, Lazuri, Satu Mare, d. 18 mai 1991, Bucuresti) este o scriitoare si jurnalista importanta din perioada anilor ´80, care a trait si creat ca o flacara.
Neintelesul nu apare decat atunci cand te intorci la izvoarele existentei, cand te asezi pe margine si o privesti in intregul ei. Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. Este fiica Clemantei Sandru (nascuta Tomescu), educatoare, si a lui Erast Sandru, invatator.
google-analytics.com